Castellano  |  Contacte

L'escola

L’Escola de Música Municipal Can Barra és una Escola de Música de titularitat pública, que ofereix ensenyament musical no-reglat, i gestionada directament pel propi l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

 

Està situada a la Torre Gorina, dins del conjunt arquitectònic de la Masia de Can Barra, al bell mig del parc de Can Barra i al costat de l’Escola d’Adults l’Olivera.

 

És un edifici de tres pisos, i a les seves instal·lacions hi ha una biblioteca, una gran sala d’actes, 11 aules amb diferents distribucions i instruments i 3 bucs d’estudi, tots amb connexió a la xarxa.

 

Des de l’Escola s’ofereix un ensenyament musical de qualitat, dirigit a infants, joves, adults i gent gran, que desitgin rebre una formació musical bàsica o complementària. Amb la finalitat d’apropar l’educació musical i cultural a tots els públics, des del centre s’estan començant a desenvolupar diverses activitats, tallers i propostes, pensats perquè tothom en pugui gaudir.

 

Apostem també per la implicació sociocultural amb el poble de Sant Quirze del Vallès, i la participació en les diferents activitats que s’hi fan, amb l’objectiu principal de fer de la música i les arts un bé accessible per a tothom.