03/02/2023

Ja és aquí el nou Informem!

El butlletí recull informació relacionada amb el Pressupost, l'espai verd i les noves activitats culturals, entre altres temes

El butlletí del mes de febrer arriba carregat d’actualitat municipal. La revista recull aquest mes una explicació detallada del Pressupost Municipal, destacant a què es destinen ingressos i despeses. En la mateixa línia d’actualitat econòmica, es recullen les principals bonificacions en taxes i impostos, destacant la bona salut financera de l’Ajuntament.


Les pàgines de la revista repassen també aquest mes el total d’arbres plantats des de 2020, els punts on s’han reposat i de quines espècies es tracta. En total, Sant Quirze compta amb prop de 5.000 arbres, tal i com indica la portada, el pulmó verd del poble.
 
Un altre dels temes destacats d’aquest butlletí són les preinscripcions escolars. Els centres educatius obren les seves portes i moltes famílies han de decidir-se per una escola on els seus fills/es començaran enguany P3. Aquesta edició recull el testimoni de diverses famílies, els reptes i les novetats a què s’afronten i, sobretot, la seva aposta per l’educació pública al poble.
 
L’Informem també us recorda dues dates assenyalades al calendari: Carnestoltes i la Festa dels Animals. La primera, el Carnestoltes, serà el 18 de febrer i comptarà com sempre amb rua, premis i botifarrada. La Festa dels Animals serà el dia 26 als exteriors de can Feliu, amb la participació de més de 40 entitats, activitats, tallers i exhibicions, entre altres iniciatives.
 
Finalment, destaquem el repàs en imatges els actes més destacats de 2022, i a la pàgina de xarxes socials amb el més destacat del mes. Preneu nota a l’agenda i no oblideu res!
Esperem que us agradi.
 
El podeu consultar en format pdf relacionat en aquesta notícia.
 

Informem febrer 2022

Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto