07/03/2014

Sant Quirze del Vallès aposta per l’estalvi en enllumenat públic

L’Ajuntament prepara el nou contracte per a la gestió integral de l’enllumenat públic

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès aposta per l’estalvi en la gestió de l’enllumenat públic i ho farà mitjançant la nova contractació de la concessió. El consistori prepara la renovació del contracte i ho fa amb l’objectiu de contractar una empresa de serveis energètics que fomenti l’estalvi i l’eficiència. Així, aquesta no només garantiria el servei i gestió del manteniment de les instal·lacions, sinó que s’encarregaria de millorar i renovar l’enllumenat públic del municipi seguint criteris de reducció de despesa i contaminació lumínica. Unes directrius que emanen de la Unió Europea i donen compliment al Reial Decret d’Eficiència Energètica, aprovat el 2008.
L’Ajuntament buscarà que l’empresa concessionària garanteixi uns objectius d’estalvi energètic, mantingui les instal·lacions per al seu correcte funcionament i rendiment, faci una renovació de l’enllumenat i ofereixi una garantia total, el que suposa tota la reparació, substitució d’elements o qualsevol inversió que calgui fer en la instal·lació.
En aquests moments s’estan fent els estudis tècnics amb el suport de la Diputació de Barcelona, per poder preparar l’oportuna licitació.
 


Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto