14/05/2010

L’Escola Bressol Municipal “El Patufet” inaugura el proper dilluns el seu “Espai Nadó”

La iniciativa consistirà en un taller de musicoteràpia adreçat a nadons d’entre 0 i 12 mesos.

L’Escola Bressol Municipal “El Patufet” inaugura el proper dilluns 17 de maig el seu “Espai Nadó” amb un Taller de Musicoteràpia adreçat a nadons d’entre 0 i 12 mesos. Aquesta iniciativa va tenir el seu inici a la Biblioteca municipal de Sant Quirze amb un grup de mares, pares i infants. Alguns d’ells donen continuïtat a l’activitat, en aquest cas a l’Escola Bressol Municipal “El Patufet”.

El principal objectiu d’aquest taller és oferir un espai on l’infant es relacioni de forma sonora, motriu i musical amb la mare, pare o el familiar que el vulgui acompanyar, estimulant la veu com a primer i primordial element bàsic de la comunicació afectiva entre l’adult i el bebè. Es proporcionen eines musicals senzilles i útils per desenvolupar el vincle emocional del nadó al temps que s’estimula el seu desenvolupament a través de la música. En definitiva, es tracta de que infants i adults es diverteixin i s’ho passin d’allò més bé envoltats de música en un ambient afectiu.

El taller serà impartit per Mª Josep Besson, musicoterapeuta i titulada superior de cant, amb una àmplia experiència en aquest tipus d’activitats. Està prevista l’assistència de 18 famílies amb els seus infants, organitzades en dos grups, de 15:30 a 16:30 hores, i de 16:45 a 17:45 hores. A banda de la sessió del proper dilluns, el taller també es desenvoluparà els propers 24 i 31 de maig i el 7 de juny.


Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto