14/05/2021

S’obre el termini per sol·licitar les beques menjador

Des d’avui i fins al 3 de juny es poden demanar aquests ajuts econòmics

Des d’avui ja es poden sol·licitar els ajuts econòmics de menjador escolar per al curs 2021-2022. Poden fer-ho les famílies amb alumnat matriculat en un centre educatiu del Vallès Occidental, sostingut amb fons públics de Catalunya, en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, i que no els pertoqui la gratuïtat del servei.
 


L'objectiu de la convocatòria és afavorir que els/les alumnes de famílies que tenen dificultats econòmiques i socials puguin accedir a l'ús del menjador escolar, garantint l'alimentació als infants que es troben en situació més vulnerable. La convocatòria inclou els/les alumnes matriculats en centres concertats. No es troben inclosos els/les alumnes matriculats en centres privats.
 


La concessió de l’ajut té en compte les condicions sòcioeconòmiques, geogràfiques i familiars de l’alumnat, mitjançant un barem establert anualment pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. A més, cal complir una sèrie de requisits que podeu consultar en aquest enllaç.
 


La sol·licitud es podrà presentar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. Podeu demanar cita prèvia aquí. També es podrà tramitar en línia amb certificat digital o mitjançant el servei VALid. La data màxima per demanar aquestes beques és el proper 3 de juny.
 


Si necessiteu suport per omplir la sol·licitud, podeu trucar al Servei de Benestar i Cicles de Vida: 937216800, de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 hores.


En el document relacionat en aquesta notícia trobareu la sol·licitud dels ajuts.
 


Sol·licitud beques menjador

Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto