19/03/2020

El servei d’atenció a les dones de l’Ajuntament continua en actiu aquests dies

El confinament pot augmentar els casos de violències masclistes

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès continua prestant aquests dies el Servei d’atenció a les dones, amb atenció telefònica i per correu electrònic. L’estat de confinament derivat de la situació d’emergència sanitària pel COVID-19 provoca un impacte clar en les dones en situació de violències masclistes així com als seus fills i filles, especialment aquelles que pateixen situacions de risc. Una situació excepcional de confinament, on la convivència és permanent i forçosa i la mobilitat reduïda o nul·la pot afavorir les situacions de violència, amb l’agreujant de la dificultat per a la víctima de no poder trobar suport de familiars, professionals, i altres recursos.


És per tot això que el servei SIAD de Sant Quirze del Vallès continua en actiu. A continuació detallem tots els recursos que podeu emprar en cas de viure aquesta situació o conèixer una família que l’està patint:
  • Atencions telefòniques i informació Espai Maria Mercè Marçal. sumemXlaigualtat@santquirzevalles.cat. 937216800, extensió 5228
  • Emergències 112.
  • Així mateix, tingueu present el telèfon 900 900 120, un servei gratuït i confidencial que funciona les 24 hores i els 365 dies de l’any.  
IMPORTANT: El 016 no deixa cap tipus de rastre i us adreça al 900 900 120. Si tens coneixement d’alguna dona que estigui en situació de violència masclista, passa-ho amb la màxima prudència, discreció i cura.
 

Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto