01/07/2020

L’Ajuntament reprèn la celebració de casaments civils

Les cerimònies es realitzen amb aforament limitat i mesures de seguretat

La Casa Vila Puig va acollir el passat dissabte 27 de juny la primera cerimònia de casament civil a Sant Quirze del Vallès, després de la crisi sanitària pel coronavirus.


Les parelles que tenien data per casar-se els mesos de març, abril o maig van haver d’ajornar els plans, ja que el confinament i l’emergència sanitària no ha permès la celebració de cerimònies amb assistència de convidats. Ara, es reprenen els casaments als equipaments habilitats, la Casa Vila Puig, el Celler de Can Barra, el Centre Cívic Torre Julià i la Sala Muriel Casals al Casal Serra de Galliners, amb mesures per garantir la seguretat i preservar la salut de les persones.
La principal novetat és la reducció de l'aforament de les sales per fer possible la distància de seguretat de metre i mig entre les persones assistents. Així, els nous aforaments són de 12 persones a la Casa Vila Puig, 40 al Celler de Can Barra, 89 a la sala Muriel Casals, i 30 a la sala d'actes del Centre Cívic Torre Julià. Tanmateix, les persones assistents a la cerimònia han de dur mascareta i netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic, què s'ha disposat a tots els equipaments, abans d’entrar a la sala on se celebra el casament.
 

Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto