Inici / Viure a Sant Quirze / Equipaments de la ciutat

Directori

Institut Sant Quirze

Projecte educatiu

L’Institut Sant Quirze del Vallès ha anat consolidant des de la seva creació l’any 1994 un equip estable de professores i professors amb una línia de treball que es caracteritza pel fet de prioritzar, alhora, tant una atenció personal a l’alumnat com el disseny d’una programació acadèmica rigorosa i exigent, amb l’objectiu de potenciar el creixement humà i intel•lectual dels seus alumnes. En aquest sentit, caldria destacar el bon ambient de treball, els grups reduïts i flexibles, i l’orientació personal i acadèmica al llarg dels estudis d’Ensenyament Secundari Obligatori (ESO) i del Batxillerat.

Arrelat en el seu entorn immediat, i sobre la base d’una bona formació en els àmbits bàsics del saber, el centre pretén donar resposta, també, als nous reptes que plantegen la globalització del món i les noves tecnologies de la comunicació.

Incorporats des de fa 5 anys al projecte “Educat2.0” modalitat 1x1.També participem en projectes Comenius i en intercanvis amb diferents països.
Hem incorporat els llibres digitals, 5 matèries per nivell a l’ESO, i fem servir una plataforma interactiva per la gestió i seguiment de les activitats acadèmiques.
Dins del projecte lingüístic del centre es reforça la llengua estrangera (anglès) amb matèries optatives i s’imparteixen algunes matèries de manera bilingüe. S’ofereix el francès com a segona llengua estrangera dins del currículum optatiu d’ESO i en els dos darrers cursos alguns estudiants han pogut gaudir d’un intercanvi amb el Quebec per a millorar el seu francès i adquirir autonomia i creixement personal.

Serveis
Activitats esportives i extraescolars: es fan durant les tardes de la setmana, gestionades per l’AMPA i l’AEE de l’Institut.
Aquest curs s’han organitzat classes de reforç i/o ajuda a l’estudi per l’alumnat d’ESO ( dm i/o dc de 16:00 -17:00) a on el professorat és l’alumnat de 2nBatxillerat.

Instal•lacions
Biblioteca,
Laboratoris,
Aules dotades de pissarres digitals i interactives,
Aules d’informàtica, aules d’idiomes, aula de música, aula d’educació visual i plàstica,
Tallers de tecnologia, sala d’usos múltiples,
2 pistes poliesportives i gimnàs.

Mural “Dret a viure en pau”’alumnat de 3r i 4rt d’ESO

Adreça
C. Bages, 21
Tel. 93 721 31 44
iessantquirze@xtec.cat - www.iessantquirze.com

Horari lectiu
L’horari és jornada compactada de dilluns a divendres de 8,00 a 14,30

Òrgans de govern_
Director Montserrat Trabal
Cap d’Estudis Antoni Tortosa
Coordinadora Pedagògica Montse González
Secretari Jaume PintóAdreça

C. Bages, 21

Telèfon

93 721 31 44

Fax

93 721 31 50

Correu electrònic

iessantquirze@xtec.cat

Pàgina Web

https://agora.xtec.cat/iessantquirze

Horaris

De 8.15 a 13.30 i de 15.30 a 17.30X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto