Inici / Viure a Sant Quirze

Viure a Sant Quirze

Servei de Territori i Medi Ambient

L’objectiu del servei és donar servei a la ciutadania en matèria d’ordenació urbanística, planejament i tramitació de llicències urbanístiques i d’activitats i Medi Ambient

Els serveis Tècnics municipals s’encarreguen de la redacció i coordinació dels instruments de planejament municipal i direcció dels projectes d’urbanització, d’edificació o reforma d’equipaments municipals duts a terme al municipi.

Adreça

Avda. Pau Casals, 72 - 82

Telèfon

93 721 68 00

Correu electrònic

territori@santquirzevalles.cat; informaciourbanistica@santquirzevalles.cat

Horaris

de dilluns a dijous de 9 a 14 h

Funcions i competències

Dintre de l’Àrea es troben diversos serveis com són:

> Servei de Llicències urbanístiques: Servei que realitza la tramitació de les llicències en matèria d'urbanisme sol·licitades per a la ciutadania.

> Servei d'Activitats: Servei que realitza la tramitació de les diverses autoritzacions ambientals i/o permisos/ llicències d'activitats empresarials al municipi.

> Disciplina urbanística: Aquest servei controla l’activitat urbanística al municipi amb l’objecte de fer complir la legalitat pel que fa a actes d’edificació o ús del sòl sense llicència o sense ajustar-s’hi a les condicions fixades. Adopta les mesures corresponents per a restaurar la legalitat, ja sigui la paralització de les obres, la imposició de sancions o execucions subsidiàries.

> Informació urbanística: L'objectiu es donar servei als ciutadans i facilitar la informació que necessitin en matèria urbanística (situació d'una finca o parcel·la del municipi: planejament en vigor aplicables, usos, edificabilitat, ...)

- Horari: els dimarts i dijous de 9 a 14 hores.

Les consultes també es poden fer a l’adreça electrònica següent i des d’aquí es gestionaran, responent-les directament o amb citació prèvia:

informaciourbanistica@santquirzevalles.cat

Regidor/a responsable

Josep Coll AceñaX
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto