Inici / Viure a Sant Quirze / Agenda de la ciutat

Agenda

Centre Cívic Masia Can Feliu

Actualment el Centre Cívic roman tancat a causa de la crisi de la COVID 19. Per qualsevol dubte o consulta podeu trucar al 93 7216800 o enviant un correu a canfeliu@santquirzevalles.cat

El Centre Cívic Can Feliu és un equipament sociocultural que actualment està en procés de transformació en un equipament d'ús exclusiu del Servei de Joventut anomenat "Can Feliu Jove".

Acull diferents serveis adreçats a les entitats i associacions sense ànim de lucre del municipi i una programació d’activitats dirigida especialment a la població jove:

1. Centre de recursos per entitats i associacions. El Centre Cívic posa a disposició de les entitats i associacions sense ànim de lucre, inscrites al Registre Municipal d'Entitats i Associacions Ciutadanes de Sant Quirze del Vallès, de sales per a realització de reunions i activitats. També el Centre Cívic els hi ofereix un despatx d’ús compartit per la gestió de les seves tasques administratives i la domiciliació social de l’entitat mitjançant una servei de bústia.
2. El Centre Cívic també acull el Servei de Joventut "Canya Jove" i el Servei de Català de Sant Quirze del Vallès.
3. Programació d’activitats. El Centre Cívic acull mensualment exposicions, xerrades, tallers, concerts, organitzades tant pel Centre Cívic com pels diferents serveis de l’Ajuntament i les entitats i/o col·lectius del municipi.

- Per contactar telefònicament amb el Centre Cívic trucar al 93 7216800 (Extensió 5502)
- Telèfon del Servei de Joventut "Canya Jove" - "Can Feliu Jove" 93 7216800 (Extensió 5600)
- Telèfon del Servei de Català de Sant Quirze del Vallès 93 7211899

PERIODE DE VACANCES: Tancat durant l'agost - 1 setmana per Setmana Santa - 1 setmana per Nadal.

Adreça

Eduard Toldrà s/n

Telèfon

93 7216800

Correu electrònic

canfeliu@santquirzevallescat

Horaris

Actualment el Centre Cívic roman tancat a causa de la crisi de la COVID 19. Per qualsevol dubte o consulta podeu trucar al 93 7216800 o enviant un correu a canfeliu@santquirzevalles.catServeis municipals relacionats

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto