Inici / Viure a Sant Quirze / Salut i serveis sanitaris / Programes de salut

Programes de salut

PROGRAMES DE SALUT

La missió del Servei de Salut de l'Ajuntament és la de treballar per millorar la salut de la població de Sant Quirze del Vallès mitjançant accions de protecció de la salut i el desplegament de polítiques de promoció d'hàbits i estils de vida més saludables.

Protecció de la Salut

Les accions de protecció de la salut s'adrecen a la prevenció dels efectes negatius que diversos elements del medi poden tenir sobre la salut i el benestar de les persones. Aquestes accions es divideixen en dues grans àrees: la salut ambiental i la salut alimentària.

Pel que fa a la salut ambiental, les actuacions van destinades a la vigilància i el control dels agents físics, químics, biològics presents en els diferents elements del medi i en els indrets de convivència humana.

Altrament, pel que fa a la salut alimentària, les intervencions es destinen al control i la vigilància dels agents esmentats que són presents en els aliments o que aquests poden vehicular.

Promoció de la Salut

Cal posar en marxa estratègies de promoció de la salut i de prevenció de la malaltia per tal de crear les condicions, els entorns i les eines que afavoreixen els comportaments i estils de vida saludables, tant col·lectiva com individualment.

 


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto