Inici / Participació i transparència

Participació i transparència

Govern obert i participatiu

Participació

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès desenvolupa diversos projectes de rellevància per al municipi on, l’opinió i la informació ciutadana són essencials per al seu bon funcionament. En aquest sentit s'enmarquen diferents accions municipals orientades a obrir a tothom que ho desitji la seva participació en les diferents iniciatives deliberatives que es posen en marxa.


 


Transparència

Per un govern obert oferim les dades dels principals ítems que avaluen la transparència municipal:


  • Portal de Transparència i Dades Obertes: creat al 2016 recull la informació actualitzada dels indicadors més prestigiosos, els requerits a la Llei de Tranparència i aquells oberts propis del consistori, a més de la reutilització de les dades i open data.


  • Mapa Infoparticip@: avalua la qualitat i transparència de la informació publicada a les webs municipals per part del món universitari. L’Ajuntament obté el "Segell" a les auditories del 2013 (92,68%), 2014 (95,12%), 2015 a 2018 (100%), 2019 (97,92%) i 2020 (100%).


Si no has trobat la informació que necessites, vols sol·licitar l'accés a la informació pública de l'Ajuntament, i tens més de 16 anys aquí trobaràs l'enllaç al tràmit que et permet exercir el teu dret a fer-ho.


També pots consultar el nombre de peticions rebudes i l'estat de les resolucions de dret d'accés per la seva tipologia a l'apartat Participació i Transparència > Transparència.


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto