Inici / Treball i empresa / Finestreta Única Empresarial / Comerç / Associacions de Comerciants

Associacions de Comerciants

Associació Sant Quirze Comerç

Sant Quirze Comerç és la nova associació constituida el passat octubre de 2015 que compta ja amb una seixantena de comerços. Es tracta d'una iniciativa per promocionar i defensar els itneressos i activitats dels comerciants i botiguers de Sant Quirze.

Des del desembre de 2015 han realitzat tot un seguit d'activitats que van començar amb unes botigues al carrer al desembre i que, durant aquest 2016 continuen treballant per tal de dinamitzar i donar suport als comerços del teixit urbà: activitats i botigues al carrer per Sant Jordi, activitats per la Festa Major, Nadal, etc.

Per qualsevol dubte o questió que vulgueu comentar podeu posar-vos en contacte amb l’entitat al correu electrònic sqvcomerc@gmail.com
 


Associació Sant Quirze Empresarial

L’organització de l’Associació de Botiguers i Comerciants – Santquirze empresarial, consta d’una Junta Directiva que la composa el President, Josep Mª Coderch; el Vicepresident, Juan Antonio Campos; el Secretari, Lluís Bellés i el Tresorer, Enrich Roure. Aquesta Junta Directiva, te les funcions d’organitzar les activitats de l’associació i de vetllar per el bon funcionament de la mateixa.

Els serveis que ofereix als seus associats, es divideixen en dues parts:

-    L’Agrupació de Botiguers i Comerciants vetlla per els interessos del comerç al detall o de botigues de venda d’articles en general, organitzant activitats per promoure el comerç en les diferents campanyes comercials al llarg de l’any (rebaixes de gener i d’estiu; activitats nadalenques; loteria de Nadal; botigues al carrer; concurs d’entrepans, etc.).

-    Santquirzeempresarial vetlla per els interessos de les empreses del poble, que generalment son empreses de serveis i la majoria d’elles no tenen botiga de venda. Per tal de dinamitzar aquestes empreses, es fan activitats al llarg de l’any enfocades a donar a conèixer els serveis que ofereixen al públic en general (trobades d’empresaris; viver d’empreses; gestió de serveis al client gratuïts, etc.).

L’associació gestiona i tria  els professionals mes adients per tal de dur a terme obres o reformes en casa del client que ho sol·liciti, buscant el millor preu entre els professionals associats. Aquest es un servei que l’associació ofereix gratuïtament.

Per a més informació: info@santquirzeempresarial.com


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto