Inici / Viure a Sant Quirze / Drets Civils i Gènere / Premi Dona

Premi Dona

Premi Dona de Sant Quirze del Vallès

El premi Dona de Sant Quirze del Vallès es dóna anualment en el marc del Dia Internacional de les Dones (8 de març) i té per objectiu reconèixer socialment el valor del treball realitzat per dones que hagin contribuït a millorar la situació de les dones del municipi en tots els àmbits i a avançar cap a relacions més equitatives entre dones i homes.


S'obre el termini per presentar propostes de candidates al Premi Dona de Sant Quirze del Vallès 2016


Del 22 d'octubre al 15 de gener de 2016 es poden presentar propostes de candidates a rebre el Premi Dona de Sant Quirze 2016.

Les bases d'aquesta edició estableixen 3 premis:

- Premi Dona amb caràcter individual a una dona resident o que hagi desenvolupat en el poble activitats que impulsin el paper de la dona en qualsevol àmbit social, cultural, polític, laboral, educatiu, esportiu, d'investigació o que hagi contribuït en la defensa de la igualtat de gènere.

- Distinció honorífica a una dona o moviment de dones mereixedores de reconeixement en l'àmbit de Catalunya per la seva contribució a l'impuls del paper de la dona en tots els àmbits.

Distinció honorífica a una dona o moviment de dones mereixedores de reconeixement en l'àmbit internacional per la seva contribució a l'impuls del paper de la dona en tots els àmbits.

Poden presentar-hi propostes per a la concessió del premi:

· totes les institucions o entitats locals inscrites en el Registre Municipal d’Entitats;
· proposta per instància subscrita per 50 o més persones residents al municipi;
· per iniciativa de la Presidència de l’Ajuntament
· a proposició firmada per la tercera part dels membres que integren la Corporació Municipal.

Les propostes hauran d’anar acompanyades d’una valoració raonada del per què aquesta dona és mereixedora d’aquest reconeixement i s’hauran de lliurar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

En aquesta mateixa pàgina podeu consultar les bases i el document que cal presentar.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb el Servei de Coeducació i Polítiques de Gènere al tel. 937216800 ext. 5214 o a través de l’adreça electrònica sumemxlaigualtat@santquirzevalles.cat.


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto