Inici / Coneix SQV / Llocs d'interès / Art Urbà

Art Urbà

Escultura de Rafel de Casanova

A la Plaça 14 d’Abril, a la zona del Mas Duran, es troba el bust dedicat al conseller Rafael Casanova, obra de l’artista local Jaume Cases.
Aquesta escultura, de gairebé dos metres i mig d’alçada, està formada per un bust de bronze de Casanova sobre un monolit de pedra de la muntanya de Montjuic.
Va ser inaugurada l’11 de setembre de l'any 2000, coincidint amb la Diada Nacional i, des d’aquella data, cada any s’hi realitza l’ofrena floral de l’11 de setembre.

 


Continuum

Dins el Parc de les Morisques ens trobem el “Continuum”. Tom Carr va dissenyar aquesta singular estructura guiat pel concepte de transformació que Sant Quirze ha viscut en els últims temps, i la projecció que aquest té respecte la resta del món.
Continuum cus el territori de forma poètica, i dóna, a diferents espais del municipi, el sentit de pertànyer a una mateixa unitat, ja que l’obra apareix i desapareix per tot el territori, com si d’un fil de cosir es tractés.

 

 

 


Escultura de la Dona Caçadora

En representació de la dona prehistòrica i obra de l’artista local Jaume Cases, aquesta escultura de més de dos metres d’alçada està elaborada en bronze i ubicada al parc de les Morisques.

 


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto