Inici / Coneix SQV / Sant Quirze en xifres / Xifra oficial de població i empadronaments actuals

Xifra oficial de població i empadronaments actuals

Xifra oficial de població i empadronaments actuals

La xifra oficial de la població s'acorda amb l'Institut Nacional d'Estadística (INE). S'aprova amb un any d'endarreriment pel seu complex procés contrast d'informació i flux de dades.

Així, la darrera xifra oficial aprovada és del 2022, amb 20.180 habitants, la qual es pren coneixement en la sessió plenària del 26 de gener de 2023.

Podeu consultar les estadístiques actualitzades de població, amb les persones residents que consten a la base de dades del Padró Municipal d'Habitants, a través de les dades publicades o contactant directament amb el servei municipal relacionat de l'Ajuntament.


INE i IDESCAT

L'Institut Nacional d'Estadística (INE) és l'organisme estatal que elabora i distribueix estadístiques, a més de tenir encomanades tasques sobre la gestió de la demografia i el cens electoral.


L'Institut d'Estadística de Catalunya (IDESCAT) és l'òrgan estadístic de la Generalitat de Catalunya que coordina el Sistema estadístic de Catalunya, amb dades oficials del territori referents a la població, l'educació, la societat, l'economia, etc.

Per a més informació podeu consultar els enllaços següents:


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto