Inici / Ajuntament - Seu electrònica / Informació pública / Perfil de contractant

Perfil de contractant

Contractació

El Perfil del Contractant és l'espai de difusió de l'activitat contractual de l'Ajuntament i dels seus ens dependents, amb l'objectiu d'assegurar la transparència i l'accés públic a aquesta informació

Amb l'entrada de la Llei de Contractes del Sector Públic (9/2017, de 8 de novembre), els perfils de contractants han d'estar vinculats amb les plataformes de contractació de l'Estat i autonòmiques, per aquest motiu que a partir d'abril de 2018, es deixa en desús el perfil de contractant municipal i es procedeix a publicar tots els expedients de contractació a la Plataforma de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya.


També pots veure la relació gràfica i interactiva del conjunt de contractes adjudicats als darrers cinc anys en aquest enllaç, i dels contractes menors aquí.

 

Accés a la informació relativa a les dades contractuals sense necessitat d'identificació prèvia. Es pot filtrar per l'òrgan de contractació, data d’adjudicació, tipus de contracte, durada, import, modificacions, pròrrogues, resolucions i adjudicatari.

5- Modificacions i pròrrogues de contractes
  • 2022: 8 modificacions i 23 pròrrogues de contractes
  • 2021: 3 modificacions i 19 pròrrogues de contractes.
  • 2020: 2 modificacions i 16 pròrrogues de contractes (8 de 1a pròrroga i 8 de 2a pròrroga).

Al document relacionat pots veure el detall dels contractes, el servei responsable, les seves dates, el tipus de pròrroga, els adjudicataris i els enllaços dels expedients complets.

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto