Inici / Participació i transparència / Convocatòries i reunions amb el veïnat i entitats

Convocatòries i reunions amb el veïnat i entitats

Convocatòries i reunions amb el veïnat i entitats

Donar a conèixer el projecte definitiu de l'obra de la plaça Nova de les Fonts (128.000€), en el marc d’una trobada participativa en aquest espai públic.
 

Convocatòria al veïnat del barri de les Fonts per a la presentació de la proposta de la reforma de plaça Nova valorada inicialment en 100.000€, on la ciutadania va presentar aportacions al projecte i consultes.

Dimecres 24 de febrer el Centre Cívic Torre Julià va acollir una nova trobada amb el veïnat i les entitats de les Fonts. Les persones assistents van poder fer seguiment dels temes exposats a la primera reunió del mes d'octubre de 2015 i plantejar d'altres qüestiones referents al barri.

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès va convocar el dimecres 13 de gener el veïnat de Mas Duran per debatre i fer propostes de millora entorn diferents temes comuns que afecten a aquesta zona.

 

Divendres 11 de desembre l'Ajuntament va convocar entitats i veïnat a un trobada per posar sobre la taula el projecte de millora d'aquest equipament.

El passat 14 d'octubre representants de les entitats de les Fonts i veïnat es van reunir amb l'alcaldessa i part dels regidors i regidores de govern. La trobada, que es va celebrar al Centre Cívic Torre Julià, va posar sobre la taula propostes i demandes per iniciar així una línea de treball conjunta al barri.

 

Convocatòries i reunions amb el veïnat

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto